Goed nieuws

Lieve volgers,

Het is weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst. Dit komt omdat er nu over het algemeen weinig spannende dingen gebeuren.

Ik ben aan het herstellen en dit gaat met ups en downs. Er zijn dagen dat ik me nog erg zwak en beroerd voel maar er zijn ook steeds meer dagen dat ik me goed voel. Afgelopen week heb ik zelfs weer een stukje gefietst en dit ging boven verwachting goed!
De meeste die mij kennen, weten dat ik snel ongeduldig ben en dat ben ik nu ook vaak. Ik weet dat ik pas na 3 maanden echt een stijgende lijn kan verwachten maar ik zie het graag eerder gebeuren. 🙂

De eerste 3 maanden zijn echt om mijn lichaam te laten herstellen van de behandeling. Dit houdt vooral in rustig afwachten en dan met de nadruk op rustig. Veel rust nemen en geen grenzen over gaan. Dit gaat de helft van de keren goed.

Mijn bloedwaardes zijn ondertussen genormaliseerd! Dus dat is het hele goede nieuws van deze blog! De wekelijkse bloedprikronde is voorbij. Over 2 weken mag ik weer naar de hematoloog om verder beleid te bepalen over de controles etc.
Mijn bloedwaardes zijn nu wel weer genormaliseerd maar wat de hematoloog nog wel als kanttekening gaf is dat mijn lichaam nog wel erg zwak is. Dus vooral niet in de buurt komen van zieke personen en in grote groepen mensen komen is ook niet verstandig. Dus als je op bezoek wil komen en de griep heb, kom dan liever een weekje later ofzo.

Ik ben nu tweeënhalve week thuis, niet kunnen denken dat het nu al zo goed zou gaan. 3 weken terug lag ik nog in isolatie in het ziekenhuis in Moskou, nu ben ik een blog aan het schrijven dat ik alweer gefietst heb! Het enige wat ik daarop nog kan zeggen is dat God hiervoor zorgt. God weet wat Hij doet, Hij weet de weg die ik gaan moet zoveel beter dan ik.
Hem zij de eer en dank!

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *